Echipa de handbal feminin a Clujului are un nou sponsor: Alexandrion

Echipa de handbal feminin a Clujului are un nou sponsor: Alexandrion
Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va evolua în următoarele două sezoane competiţionale sub o altă denumire: "U" Alexandrion.

Problemele financiare ale echipei de handbal femnin a Universităţii sunt pe cale de rezolvare, după ce în ultimul an s-a confruntat cu mari dificultăţi din acest punct de vedere, totul culminând cu părăsirea băncii tehnice a antrenorului principal, Horaţiu Paşca.

Fundaţia Alexandrion Group România (FAGR) a anunţat semnarea unui acord de parteneriat cu Clubul Sportiv Universitatea (CSU) Cluj şi societatea Jolidon Import Export, ce are drept scop susținerea performanţelor echipei de handbal feminin din cadrul CSU, devenind, astfel, partenerul oficial al echipei.

Acordul este semnat pentru cel puţin două sezoane competiţionale, iar prin decizia luată, începând cu sezonul 2014/2015, echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va evolua sub denumirea de "U" Alexandrion.

"Acordul de parteneriat vizează finanţarea echipei "U" Alexandrion cel puţin pe durata celor două sezoane menționate, părţile având în vedere o colaborare pe termen lung care să conducă la menţinerea şi îmbunătăţirea perfomanţei sportive a echipei clujene de handbal feminin, inclusiv prin atragerea de noi jucătoare, pe plan naţional şi internaţional, şi cooptarea de noi sponsori", au declarat, într-un comunicat de presă, reprezentanţii FAGR.

Unul dintre artizanii implicării Alexandrion la echipa de handbal a Universității Cluj este consilierul local Radu Constantea. Acesta a facilitat discuțiile dintre părți și a pus umărul la noua construcție din handbalul feminin clujean.

 

Comenteaza