După transferul lui Alibec, CFR Cluj a început negocierile pentru Budescu

După transferul lui Alibec, CFR Cluj a început negocierile pentru Budescu
| Foto: digisport.ro

Sefii din Gruia sunt pregătiți să îi îndeplinească orice dorință noului antrenor Marius Șumudică.

Campioana României a reușit să dea lovitura verii în perioda de mercato, împrumutul lui Denis Alibec, de la Kayserispor. Acum, tehnicianul CFR Cluj, Marius Șumudică, îl dorește și pe Constantin Budescu în Gruia pentru a reface cuplul alături de care a cucerit titlul cu Astra Giurgiu.

Șefii “feroviarilor” sunt pregătiți să îi îndeplinească dorința antrenorului și, potrivit Prosport, au început deja negocierile cu mijlocașul, dar și cu clubul de care aparține, Damac FC, din Arabia Saudită. În plus, președintele Marian Copilu și patronul Nelu Varga sunt, la rândul lor, admiratori ai internaționalului român.

Formația din Golf e pregătită să îl împrumute pe Budescu în Gruia, însă discuțiile se poartă asupra unei sume de bani pe care ar trebui să o încaseze mijlocașul. Fotbalistul ar mai avea de primit aproximativ 1 milion de dolari dacă ar duce până la final contractul cu Damac.

În cazul în care va fi împrumutat, saudiții își doresc să îi achite mai puțin de jumătate din sumă. De cealaltă parte, CFR Cluj i-ar putea oferi aproximativ 20.000 de euro pe lună.

De-a lungul carierei, Constantin Budescu a strâns 205 prezențe în Liga 1, a înscris 72 de goluri și a oferit 74 de pase decisive.

Comenteaza