După succesul din Conference League, CFR revine la lupta din campionat într-un meci cu FC U Craiova 1948

După succesul din Conference League, CFR revine la lupta din campionat într-un meci cu FC U Craiova 1948
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa pregătită de Dan Petrescu va închide runda cu numărul 17 din sezonul regulat al Superligii.

Campioana României a reușit o nouă calificare în primăvara europeană, iar atenția "feroviarilor" se îndrepată acum spre campionat, unde urmează un duel cu FC U Craiova 1948. Elevii lui Dan Petrescu au și o revanșă de luat în fața formației care i-a învins cu 3-1 în meciul tur disputat în luna iulie. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu U Craiova 1948!

Partida găsește cele două echipe în situația opuse. CFR Cluj vine după o calificare în primăvara europeană, în timp ce FC U Craiova 1948 are 6 meciuri consecutive fără victorie în Superligă. În plus, formația din Gruia are 4 succese consecutive pe propriul teren în campionat.

Ultima vizită a celor de la FC U Craiova 1948 pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în iulie 2021, a consemnat un joc spectaculos încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2. Pentru CFR marcau atunci Deac, Tahiri și Petrila, în timp ce Bauza și Baeten punctau pentru oaspeți. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Eșecul cu Rapid din runda precedentă i-ar putea motiva și mai mult pe "feroviari" să țină pasul cu primele două clasate, iar Dan Petrescu ar putea fi tentat să folosească cea mai bună formulă pe care o are la dispoziție, în ciuda efortului din meciul cu Ballkani.

Partida dintre CFR Cluj și FC U Craiova 1948, care va încheia etapa cu numărul 17 din Superligă, este programat luni, 7 noiembrie, de la 21:00.

Comenteaza