După Oradea, “U”-BT vrea să răpună și Craiova. “Suntem mai puternici”

După Oradea, “U”-BT vrea să răpună și Craiova. “Suntem mai puternici”
Baschetbaliștii lui Marcel Țenter țintesc a șaptea victorie consecutivă în campionat.

Echipa clujeană a renăscut sub bacheta vechiului și noului său antrenor principal, are o serie de șase partide fără înfrângere în campionat, iar vineri, în Sala Polivalentă, vrea s-o bifeze pe cea de-a șaptea. Întâlnirea cu SCM Craiova este programată la ora 18:00 și va fi transmisă de Digisport 2.

În două luni, "U"-BT s-a transformat dintr-o formație imprevizibilă, incapabilă să gestioneze un avantaj generos, într-una care leagă victorii fără să mai tremure pe finalurile de meci. Marcel Țenter, omul care a revitalizat fosta campioană, e încântat de evoluția elevilor săi, dar a uitat deja victoria de la Oradea, din etapa trecută.

"Începem să avem un joc stabil și asta poate să ne aducă în postura să câștigăm încă o partidă. Vreau să gândesc de la meci la meci, de la săptămână la săptămână. Cred că numai așa putem să mergem mai departe. Este clar că jucăm cu mai multă încredere, însă trebuie să fim atenți la fiecare adversar. În acest moment suntem concentrați la maxim, știm că ne așteaptă un meci greu și vrem să aducem victoria pentru fanii noștri.

Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători experimentați, care au jucat în ligi puternice. Sper să ne punem în valoare această rotație largă pe care o avem în acest moment, astfel că în sfertul patru să avem un avantaj, măcar fizic. Este o atmosferă pozitivă în lot, dar nu trebuie să ne adoarmă acest lucru, întrucât oricând pot să apară surprize", a declarat antrenorul.

Americanul Curtis Millage știe care este avantajul formației sale în fața celei din Bănie.

"Am pierdut opt meciuri la rând, acum putem avea șapte victorii consecutive. Orice este posibil în acest campionat. Jucăm bine ca echipă acum, antrenorul nostru ne ține permanent "în priză" la antrenamente, nu ne lasă deloc să ne relaxăm. Suntem mai puternici, mai maturi. Jucăm unul pentru celălalt. Vrem să câștigăm toate partidele de pe teren propriu, dar și cele din deplasare", a completat baschetbalistul.

Tichetele se vor pune în vânzare în ziua meciului, în intervalul 14:00-19:00. Ele costă 10 lei în primele trei rânduri de pe partea opusă băncilor de rezervă și 5 lei în restul sălii.

 

 

Comenteaza