După meciul pierdut cu CFR Cluj, Gică Craioveanu trece pe planul doi meciul FCSB: „Mă interesează mai puțin”

După meciul pierdut cu CFR Cluj, Gică Craioveanu trece pe planul doi meciul FCSB: „Mă interesează mai puțin”
| Foto: fanatik.ro.

După meciul pierdut cu CFR Cluj, Gică Craioveanu spune că obiectivul lui acum este meciul din finala Cupei României cu Astra Giurgiu.

Derby-ul cu CFR Cluj nu a adus decât dezamăgire în Bănie. Ardelenii au făcut o repriza a doua foarte bună și i-au surclasat clar pe adversari. Adrian Păun a făcut un meci extraordinar și a reușit o dublă. Ciprian Deac a marcat și el, iar Ștefan Baiaram a înscris unicul gol al Universității, potrivit fanatik.ro.

În ceea ce privește finala Cupei, oficialii alb-albaștrilor au făcut o cerere oficială la FRF pentru ca ultimul act să se dispute pe un stadion cu o capacitate mult mai mare decât cea a arenei„Ilie Oană” din Ploiești. Variantele propuse sunt „Arena Națională” și „Ion Oblemenco”. Ba mai mult, craiovenii vor ca stadionul să fie deschis pe jumătate.

Universitatea Craiova are un final de campionat groaznic. Oltenii au patru înfrângeri consecutive în Liga 1 și sunt în pericol să rateze și podiumul la finalul sezonului. Totuși, băieții lui Marinos Ouzounidis speră că vor câștiga un trofeu în acest an. Craiova este calificată în ultimul act al Cupei României și se va duela cu Astra Giurgiu pentru trofeul pus în joc.

Până la finala de pe 22 mai, Știința mai are de jucat împotriva FCSB-ului, formație care încă se află în cursa pentru titlu. La finalul partidei pierdute cu CFR Cluj, fostul mare jucător Gică Craioveanu a declarat că locul de pe podium este în pericol, dar nu crede că Știința va pierde locul trei în campionat. Craioveanu spune că jucătorii vor da tot ce e mai bun în duelul cu FCSB, dar Cupa României rămâne obiectivul principal.

„Este în pericol locul trei, dar nu cred că îl vom pierde. Eu zic că echipa va juca foarte bine și cu FCSB, la Giurgiu. Mă interesează finala Cupei României în acest moment. E un trofeu în joc, e speranța noastră după un an bun și mai puțin bun, dar sper să câștigăm. Vor fi și fani alături de echipă. Eu cred că Universitatea Craiova a suferit cel mai mult fără public. 

Nu am emoții pentru finala Cupei României. Eu cred că va exista o motivație uriașă, eu cred că mister și băieții vor trofeul. Meciul cu FCSB mă interesează mai puțin, pe mine mă interesează Cupa României. 99 la sută dintre suporteri vor Cupa României în Bănie,” a spus „Grande”.

Comenteaza