Un fost fundaș "feroviar" îl critică pe Pașcanu. ”E rigid și imobil”

Un fost fundaș "feroviar" îl critică pe Pașcanu. ”E rigid și imobil”
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Prestațiile căpitanului naționalei U21 din ultimele meciuri ale formației din Gruia au dezamăgit, lipsa de experiență la nivel de seniori fiind identificată ca principala cauză a evoluțiilor stopperului.

După evoluții apreciate în tricoul naționalei de tineret, Alexandru Pașcanu a fost transferat de CFR Cluj după o luptă cu FCSB. Totuși, fundașul central crescut de fosta campioană a Angliei, Leicester City, nu a reușit să se adapteze la ritmul jocurilor de la seniori.

În partida disputată de CFR Cluj la Sibiu și încheiată 1-1, Pașcanu a comis un henț în careu, fază care a dus la marcarea golului egalizator al gazdelor. După meci, Dan Petrescu și-a criticat stopperul pe care nu îl consideră încă pregătit pentru meciuri importante. După tehnicianul campioanei și Lucian Goian, fost fundaș al CFR-ului l-a criticat pe Pașcanu.

“Trebuie să plece la o echipă unde să joace meci de meci. Degeaba te antrenezi dacă nu ai presiunea unui meci oficial. Sunt jucători tineri mai buni în Liga 1 decât Pașcanu. N-am nimic cu băiatul, dar nici la Campionatul European U21 nu mi s-a părut superstofă. E puțin rigid și imobil”, a spus apărătorul, pentru GSP.

“Pașcanu nu este încă pregătit. Se vede lipsa lui de experiență, nu joacă ce vreau eu! Nu are încă meciuri, e un băiat excelent, vrea, dar nu e 100%, nu poate face față la ce vrem noi”, spunea Dan Petrescu, la finalul remizei cu Hermannstadt, scor 1-1.

Lucian Goian a evoluat pentru CFR Cluj în 30 de partide în sezonul 2015-2016 și a reușit să cucerească trofeul Cupei României alături de “feroviari”.

Comenteaza