După ce l-a ratat pe Chipciu, CS U Craiova a pus ochii pe un alt “feroviar”

După ce l-a ratat pe Chipciu, CS U Craiova a pus ochii pe un alt “feroviar”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oltenii încearcă să se întărească în actuala perioadă de mercato, iar unul dintre jucătorii campioanei este văzut ca soluția ideală pentru defensivă.

După ce nu a reușit să ajungă la un acord cu Alex Chipciu, CS U Craiova încearcă să transfere un al jucător al CFR-ului. Fostul președinte al formației din Gruia, Marian Copilu, a fost instalat în aceeași poziție de către olteni și își dorește să îl transfere pe unul dintre fotbaliștii pe care i-a adus la Cluj.

Potrivit Prosport, CS U Craiova a pus ochii pe Ulrich Meleke, fundașul Ivorian transferat de “feroviari” de la FC Botoșani pentru 250.000 de euro. Stopperul Ivorian nu a apucat să îmbrace tricoul vișiniu și a fost trimis împrumut la FC Voluntari.

În actualul sezon, Meleke a strâns 16 apariții pentru ilfoveni, atât în campionat cât și în Cupa României. Mai mult, deși poziția sa este cea de fundaș central, jucătorul în vârstă de 22 de ani a dat un randamaent bun ca mijlocaș defensiv.

De-a lungul carierei, ivorianul a evoluat în țara natală pentru SO Armee, în Finlanda pentru Ekenas IF și Kokkolan PV, dar și în Israel pentru Hapoel Tel Aviv și Hapoel Bnei Lod.

Comenteaza