După 3 goluri anulate în Superligă, Juricic a reușit dubla cu Unirea Dej: "În sfârșit nu a mai fost offside"

După 3 goluri anulate în Superligă, Juricic a reușit dubla cu Unirea Dej: "În sfârșit nu a mai fost offside"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul CFR-ului a dezvăluit primele sale impresii, la aproape două luni de la sosirea sa în România.

Transferat de "feroviari" abia pe finalul perioadei de mercato, deși oficialii clubului s-au interesat de vârful bosniac încă din iunie, Luka Juricic a avut ghinion în primele sale meciuri la CFR.

Deși a debutat cu gol la Voluntari, atacantului i-au fost mai apoi anulate trei reușite din aceeași cauză, poziția de offside. Primul a fost în meciul cu Rapid, iar alte două în jocul cu FC U Craiova 1948.

Totuși, Luka Juricic pare că a scăpat de ghinioane, după ce a marcat de două ori în partida amicală dintre CFR Cluj și Unirea Dej.

"E mereu bine pentru un atacant să înscrie. A fost un meci bun, cu un adversar bun și trebuie să continuăm să jucăm la fel și în campionat. În sfârșit nu a mai fost offside. Sper să nu mai avem VAR și offside-uri în următoarele meciuri.

Îmi place foarte mult, clubul este excelent, orașul este foarte frumos, îmi place totul, băieții sunt prietenoși, am fost primit foarte bine. Vreau să câștigăm campionatul, să înscriu multe goluri, dar campionatul e obiectivul cel mai important", a declarat atacantul.

Comenteaza