Drumul spre calificare trece prin Turcia. Campioana U-BT, față în față cu Istanbul BBSK

Drumul spre calificare trece prin Turcia. Campioana U-BT, față în față cu Istanbul BBSK
Duel de foc pentru campioana U-BT Cluj în Fiba Europe Cup. Echipa lui Mihai Silvășan joacă în Turcia cu Istanbul BBSK, miercuri, de la ora 16:00, în etapa a patra din Grupa E.

Miza jocului va fi extrem de mare, având în vedere că o victorie le poate asigura "studenților" prima poziție din Grupa E și, în același timp, calificarea în faza a doua din Fiba Europe Cup.

"Vom trata meciul ca pe o finală. Dacă vom câștiga acolo, greu ne mai poate lua cineva locul 1. Jucăm cu echipă foarte puternică, cel puțin din punct de vedere individual. Au jucatori de mare clasă. Vor dori să se revanșeze față de meciul de la Cluj, unde, cred eu, i-am învins fără drept de apel (90-69 - n. red.). Dar avem și noi avem mândria noastră, și ne dorim să câștigăm fiecare meci pe care il jucăm", a declarat antrenorul campioanei României, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

U-BT Cluj este lider în Grupa E, cu 6 puncte după trei etape. Ardelenii au câștigat toate meciurile disputate până acum. În ultimul meci din Fiba Europe Cup, "studenții" s-au impus cu 88-73 pe terenul campioanei Bulgariei, Lukoil Akademic.

Formația de la malul Someșului a înregistrat o victorie convingătoare și în ultimul meci de campionat, 97-68 contra lui BC Mureș.

Comenteaza