Dramatism pe Cluj Arena. "Studenții" au condus la pauză, dar au fost învinși de FC Voluntari

Dramatism pe Cluj Arena. "Studenții" au condus la pauză, dar au fost învinși de FC Voluntari
| Foto: FC Universitatea Cluj

Rămași în inferioritate numerică încă din minutul 17, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au fost învinși de ilfoveni, scor 3-2.

Cele două vecine de clasament din Superligă s-au tatonat în primele minute ale partidei, încercând să găsească punctele vulnerabile din defensiva adversă. Echilibrul s-a rupt după mai bine de un sfert de oră, când Florin Ilie a fost eliminat din cauza unui fault din postură de ultim apărător (17). Lovitura liberă rezultată a fost bătută excelent de Sigurjonsson, iar islandezul a deschis scorul (18).

"Studenții" nu au părut afectați din punct de vedere moral și au oferit o replică rapidă. În urma unei faze fixe, mingea a ajuns la Remacle, care a restabilit egalitatea cu un șut puternic din margine careului (23). În ciuda faptului că oaspeții au încercat să revină la conducere și au avut momente bune, atitudinea clujenilor a fost în continuare la înălțime.

Cu 4 minute înainte de finalul primei părți, Oancea a centrat din flancul drept, iar Thiam a păcălit apărarea ilfovenilor și l-a învins pe Popa (41). Imediat, Bic a reușit o acțiune bună în partea stângă, a pătruns în careu și a trimis în fața porții, dar Tescan nu a mai ajuns la balon. Așadar, scorul pauzei pe Cluj Arena a fost 2-1.

La revenirea de la vestiare, FC Voluntari a fost echipa mai activă și s-a instalat înca din startul actului secund în jumătatea "Șepcilor roșii". Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au dat dovadă de o bună organizare defensivă, în ciuda inferiorității numerice, și au rezistat asalturilor oaspeților.

Singurul moment al reprizei în care "studenții" au reușit să creeze pericol a venit în minutul 69. Thiam a încercat să profite de o eroare a lui Matricardi, a rămas singur cu Popa, dar a trimis alături din poziție ideală.

În cele din urmă, defensiva clujeană a cedat, în minutul 87. La o centrare venită din gheata lui Aliji, apărarea a fost depășită, iar Florea a reluat cu capul în plasă, de lângă Goranov. Ultimele secvențe ale jocului au adus o lovitură grea pentru "Șepcile roșii". Balonul s-a plimbat prin careu, iar în cele din urmă același Florea a marcat și a adus victoria ilfovenilor, scor 3-2.

Comenteaza