Dragoș Militaru continuă în Liga a-2 a după despărțirea de Unirea Dej. Va colabora cu un fost oficial de la "U" Cluj

Dragoș Militaru continuă în Liga a-2 a după despărțirea de Unirea Dej. Va colabora cu un fost oficial de la "U" Cluj
| Foto: facebook.com/chindiaoficial

Antrenorul în vârstă de 33 de ani a fost prezentat oficial de una dintre formațiile retrogradate din Superligă.

Dragoș MIlitaru a petrecut mai bine de 3 ani la Unirea Dej, pe care a preluat-o în Liga a 3-a și a condus-o până în play-off-ul eșalonului secund unde s-a bătut pentru un loc la barajul de promovare.

La finalul sezonului trecut, tânărul tehnician a decis să se despartă de formația din județul Cluj, însă și-a găsit repede un nou contract. Dragoș Militaru a fost prezentat oficial de Chindia Târgoviște, echipă ce a retrogradat din Superligă, însă își propunere revenirea cât mai rapidă în elită.

"Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și în ceea ce pot reuși. Nu aș vrea ca cineva să se gândească la trecut, ci la ce va fi înainte. E un mediu în care îmi pot expune ideile pe care le am și să continui munca pe care am făcut-o în ultimii 3-4 ani.

Niciodată nu mi-am dorit lucruri mărunte, am obiective mărețe, așa a fost oriunde am fost, în special în ultmii 3 ani", a declarat antrenorul.

La Chindia Târgoviște, Dragoș Militaru va colabora cu Andrei Cordoș, fostul jucător și oficial al Universității Cluj, care a fost numit președinte al echipei dâmbovițene. De asemenea, din organigrama clubului mai face parte și Eduard Stăncioiu, fost portar al CFR-ului.

Comenteaza