Două victorii pentru handbalistele Universității Cluj în amicalele împotriva Coronei Brașov

Două victorii pentru handbalistele Universității Cluj în amicalele împotriva Coronei Brașov
| Foto: facebook.com/uclujhandbalfeminin

“Studentele” au reușit să se impună în ambele partide disputate împotriva formației ce evoluează în eșalonul secund.

Handbalistele Universității Cluj au profitat de pauza competițională și au disputat două jocuri de pregătire în compania Coronei Brașov. “Studentele” au reușit să se impună în ambele partide, 25-24, respectiv 34-30. Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Florina Chintoan, care a înscris de 11 ori în ambele jocuri.

“Am efectuat două partide de pregătire în compania celor de la Corona Brașov – o formație ambițioasă, cu un lot valoros și de mare perspectivă. În primul meci nu am evoluat conform așteptărilor, am avut situații clare de a marca și nu am facut-o.

Deși am câștigat, nu am fost deloc mulțumiți de jocul prestat. Astăzi am evoluat foarte bine și am controlat aproape în totalitate meciul. Avem nevoie de o victorie într-un meci oficial pentru a ne descătușa! Avem o echipă frumoasă și începem să creștem de la meci la meci”, a declarat directorul sportiv al echipei, Sergiu Cacoveanu.

Pentru Universitatea Cluj urmează un nou meci amical, de data aceasta în deplasare, împotriva formației HC Zalău. Partida este programată sâmbătă.

Comenteaza