Două reveniri importante la CFR Cluj pentru meciul din Suedia: Deac și Chipciu, pe lista UEFA

Două reveniri importante la CFR Cluj pentru meciul din Suedia: Deac și Chipciu, pe lista UEFA

Campioana României, CFR Cluj, a ajuns în Suedia unde o va înfrunta joi seara pe Djurgarden în turul trei preliminar al Europa League.

Dan Petrescu se poate baza pe întreg lotul de jucători, după ce ultimii doi accidentați, Ciprian Deac și Alexandru Chipciu, s-au refăcut și pot fi utilizați împotriva campioanei Suediei. Singurii jucători care lipsesc de la „feroviari” sunt Luis Aurelio și Yacouba Sylla, dar ei nu au fost trecuți pe lista trimisă la UEFA de către clujeni.

Din cauza pandemiei de COVID-19, duelul cu Djurgarden se va disputa într-un singur tur, în Suedia, în urma tragerii la sorți organizate de forul european.

Lotul CFR-ului pentru meciul cu Djurgarden:

Portari: Cristi Bălgrădean, Otto Hindrich, Grzegorz Sandomierski;

Fundași: Andrei Burcă, Denis Ciobotariu, Mateo Susic, Mario Camora, Cristi Manea, Paulo Vinicius;

Mijlocași: Alexandru Păun, Cătălin Itu, Claudiu Petrila, Alexandru Chipciu, Damjan Djokovic, Ciprian Deac, Michael Pereira, Raul Haiduc, Ovidiu Hoban, Mihai Bordeianu, Valentin Costache;

Atacanți: Mario Rondon, Andrei Joca, Jakub Vojtus, Gabriel Debeljuh, Billel Omrani.

Dacă va trece de suedezi, CFR Cluj va juca meciul decisiv pentru intrarea în grupele Europa League, tot într-o singură manșă, de această dată pe teren propriu, împotriva câștigătoarei duelului dintre KuPS Kuopio (Finlanda) și Suduva (Lituania).

Comenteaza