Dorinel Munteanu, omagiat de CFR Cluj. Săgeți către fosta conducere din partea antrenorului

Dorinel Munteanu, omagiat de CFR Cluj. Săgeți către fosta conducere din partea antrenorului
| Foto: facebook.com/SCOtelulGalati

Tehnicianul celor de la Oțelul Galați s-a bucurat de modul în care a fost primit în Gruia cu ocazia meciului dintre actuala și fosta sa echipă.

Revenit pe stadionul CFR-ului, formație pe care a pregătit-o în perioada iulie 2005 - octombrie 2006, Dorinel Munteanu a primit un cadou din partea clubului clujean. Antrenorul a primit un tricou, care omagiază perioadă petrecută de el în Gruia.

Gestul nu a trecut neobservat de către tehnician, care a ținut să îi laude pe actualii oficiali ai echipei, dar și să îi critice pe foștii conducători pentru modul în care l-au tratat în trecut.

"M-a emoționat sincer acest gest. Mulțumesc actualei conduceri de la CFR Cluj. Eu am mai jucat contra CFR-ului de multe ori, iar din vechea conducere nu s-a gândit nimeni că am pus și eu umărul la ridicarea clubului.

Nu au fost recunoscători. Conducerea de acum a fost recunoscătoare și asta m-a bucurat cel mai mult", a spus tehnicianul la finalul partidei.

Cu Dorinel Munteanu în postura de antrenor-jucător, CFR Cluj a jucat finala Cupei UEFA Intertoto, contra celor de la RC Lens. În Gruia, scorul a fost 1-1, iar în Franța "feroviarii" au fost învinși cu 3-1.

Comenteaza