Dorinel Munteanu, acuzații la adresa campioanei: “Am făcut foarte multe pentru CFR, dar am dispărut din toate fotografiile”

Dorinel Munteanu, acuzații la adresa campioanei: “Am făcut foarte multe pentru CFR, dar am dispărut din toate fotografiile”
| Foto: gsp.ro

Fostul jucător și antrenor din Gruia susține că după plecarea sa oficialii clubului au încercat să îl șteargă din istoria echipei.

Dorinel Munteanu, fost antrenor și jucător la CFR Cluj a povestit că oficialii “feroviarilor” au încercat să șteargă orice urmă a trecerii sale prin club. Fostul internațional i-a pregătit pe clujeni în 48 de partide și a îmbrăcat de 33 de ori tricoul campioanei. Mai mult, cu Munteanu pe bancă, CFR a ajuns în finala Cupei Intertoto.

Totuși, conducerea din Gruia a înlăturat toate fotografiile în care apare antrenorul. Munteanu a dezvăluit faptele “feroviarilor”. “După ce am plecat de la CFR, nu am mai vorbit cu domnul Arpad Paszkany (finanțatorul de atunci al clubului, n. red). În schimb, am vorbit cu domnul președinte Iuliu Mureșan.

Foarte puțini din interiorul clubului nu m-au agreat, mulți m-au iubit pentru ce am făcut pentru echipă. Eu cred că am făcut foarte multe pentru CFR, chiar dacă nu am luat campionatul. Am dispărut din toate fotografiile, la club fiind fotografii cu Dorinel Munteanu, cel care a dus echipa în Cupa Intertoto.  

S-a scris o carte despre CFR și cel care a scris-o m-a informat că nu prea au vrut să apar și eu în ea, chiar dacă fac parte din istoria clubului. Eu am spus la general pentru că mi s-a părut un lucru mai puțin ortodox. Acum nu mai sunt poze cu mine la CFR, deși era bine să fie o fotografie cu mine acolo, într-un colț, dar chiar nu mă doare acest lucru”, a spus fostul internațional, pentru GSP.

Comenteaza