Dorin Goga, audiat azi în dosarul "Valiza": Înainte de meci m-a sunat Gigi Becali, care mi-a spus să jucăm bine să câştigăm

Dorin Goga, audiat azi în dosarul
Goga a spus că a fost sunat de Gigi Becali înainte de meci şi a anunţat imediat conducerea clubului "U".

Luni au fost citaţi toţi martorii în dosarul "Valiza", printre care foştii jucători ai Universităţii Dorin Goga, Petru Budean, Zeno Bundea sau Gigel Coman, dar şi Victor Piţurcă, care are şi calitate de inculpat, fiind cosemnatar al actualui prin care Gigi Becali spune că voia să cumpere un teren, potrivit gsp.ro.

Victor Piţurcă a fost audiat primul şi a spus că prin semnarea acelui ante-contract imobiliar nu a vrut decât să-l ajute pe Gigi Becali. Fostul jucător al Universităţii Dorin Goga a povestit cum a aflat de primele promise de Gigi Becali.

"Am fost anunţaţi de Gigel Coman că vom fi recompensaţi de Steaua dacă vom câştiga cu CFR. Iar înainte de meci m-a sunat Gigi Becali care mi-a spus să jucăm bine să câştigăm şi vom fi recompensaţi. Era vorba de aproximativ 1,4 milioane de euro, cam 100.000 de jucător. Am anunţat conducerea, pe Toni Doboş, că nu vreau să fiu implicat în aşa ceva", a declarat Dorin Goga.

 

Etichete
Comenteaza