Donatas Tarolis nu va mai continua la U-BT: ”Ultimii doi ani au fost speciali pentru mine”

Donatas Tarolis nu va mai continua la U-BT: ”Ultimii doi ani au fost speciali pentru mine”
| Foto: u-bt.ro

Baschetbalistul lituanian își va încheia aventura în România, unde a cucerit titlul în Liga Națională și Cupa. 

După două sezoane alături de U-BT, Donatas Tarolis se desparte de echipa clujeană. MVP-ul finalei sezonului trecut din Liga Națională a transmis un mesaj prin care a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el în perioada petrecută la Cluj-Napoca.

“În primul rând, vreau să mulțumesc întregii echipe U-Banca Transilvania, de la jucători și până la conducere. Ultimii doi ani au fost speciali pentru mine, pentru că am avut ocazia să joc la această echipă și să câștig campionatul României.

A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu voi uita niciodată această experiență. Am învățat multe, așa că vreau să le mulțumesc antrenorilor Duško Vujošević, Mihai Silvășan, Branko Ćuić și Andrei Bălan. Au făcut o treabă foarte bună, ne-au unit și ne-au ajutat să devenim cei mai buni jucători cu putință.

De asemenea, vreau să mulțumesc staff-ului medical din care fac parte Adrian Resteman, Csabi Mott si Tudor Pintea. Ei au avut grijă de noi și de sănătatea noastră în permanență. Nu în ultimul rând, mulțumesc Simonei Oțel și Andrei Enoiu pentru felul cum ne-au promovat.

Acum vine rândul să mă adresez suporterilor, care au fost incredibili. A fost o plăcere să joc pentru voi și să contribui la câștigarea trofeului. L-am adus acasă, acolo unde trebuie să fie. O să îmi fie dor de toată lumea și sper să ne revedem curând!”, a spus Dontas Tarolis

Comenteaza