Doliu în sport. Un fost mijlocaş la Celtic și Manchester United a murit la doar 36 de ani

Doliu în sport. Un fost mijlocaş la Celtic și Manchester United a murit la doar 36 de ani
Jucătorul s-a stins din viaţă la doar 36 de ani, după o perioadă de trei luni în care s-a luptat pentru a învinge cancerul la pancreas.

Retras din activitate în iarna lui 2017, după o ultima aventură în SUA, la Wilmington Hammerheads, Liam Miller s-a stins din viaţă la doar 36 de ani, după o perioadă de trei luni în care s-a luptat pentru a învinge cancerul la pancreas: "Toţi cei care o iubim pe Celtic suntem extrem de trişti după decesul lui Liam Miller, fostul nostru mijlocaş. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia şi prietenii lui", a fost mesajul postat de Celtic, clubul la care a crescut, la puţin timp de la tristul moment.

În amintirea lui Miller, jucătorii lui Celtic vor juca cu banderole negre pe braţ la meciul de sâmbătă, cu Patrick Thistle, în Cupa Scoţiei, partida urmând a fi precedată şi de un moment de reculegere în memoria fostului fundaş.

Şi Manchester United, club care l-a transferat pe Miller de la Celtic, în 2004, şi-a adus aminte de fostul fundaş: "Suntem foarte trişti pentru moartea tragică a fostului nostru mijlocaş Liam Miller. Transmitem condoleanţe celor dragi în aceste momente extrem de dificile", au transmis englezii, pe twitter.

 

Comenteaza