Doi "feroviari", în topul celor mai eficienți jucători din Superligă în 2023

Doi "feroviari", în topul celor mai eficienți jucători din Superligă în 2023
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia este reprezentată de doi fotbaliști în clasamentele celor mai buni marcatori și pasatori decisivi din prima ligă, în 2023.

Campioana a înregistrat șapte victorii, patru remize și două înfrângeri în cele 13 jocuri de campionat din acest an și se află în cea mai strânsă luptă la titlu din ultimele sezoane.

Printre cei care au contribuit de multe ori decisiv la rezultatele CFR-ului se numără și Rangelo Janga și Ciprian Deac, cei ce se numără printre cei mai eficienți jucători din Superligă în 2023, anunță We Love Stats.

Atacantul din Curacao a punctat de 5 ori de la începutul anului și ocupă poziția a cincea într-un clasament condus de Sebastian Mailat (FC Botoșani), care a marcat de 9 ori.

Top marcatori în 2023:

  1. Sebastian Mailat - 9 goluri
  2. Marko Dugandzic - 8
  3. Aurelian Chiţu - 7
  4. Malcom Edjouma, Andrei Ivan - 6
  5. Andrea Compagno, Rangelo Janga, Bogdan Rusu - 5

În schimb, Ciprian Deac se află aproape de vârful ierarhiei celor mai buni pasatori decisivi din 2023. Veteranul campioanei a oferit 4 assist-uri și e la egalitate cu Risto Radunovic (FCSB), cei doi fiind depășiți doar de Daniel Neguț (Chindia Târgoviște), care a reușit 5 pase decisive.

Top pasatori decisivi în 2023:

  1. Daniel Neguţ - 5 assist-uri
  2. Ciprian Deac, Risto Radunovic - 4

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza