Discursul căpitanului Giurgiu după victoria cu Luceafărul: “Trebuie să rămânem acolo sus, pe primele locuri”

Discursul căpitanului Giurgiu după victoria cu Luceafărul: “Trebuie să rămânem acolo sus, pe primele locuri”
“U” Cluj a trecut cu 2-0 de Recea, în deplasare | Foto: Cristian Cosma / FC Universitatea Cluj

“Studenții” au reușit al treilea succes pe teren propriu, 2-0 cu Luceafărul Oradea și au un parcurs perfect în meciurile de “acasă”.

După o înfrângere neașteptată la Timișoara, clujenii și-au revenit și au câștigat două meciuri consecutive, cu Gloria Bistrița și Luceafărul Oradea. Acum, “Șepcile roșii” își doresc mai multă concentrare pentru a putea lupta în continuare pentru principalul obiectiv, promovarea.

Căpitanul Gabriel Giurgiu a fost bucuros după victorie, dar își dorește mai mult din partea sa și a colegilor săi. “Era important pentru noi acest meci și era important să obținem victoria. Ne bucurăm că am reușit să ne revenim, cele trei puncte sunt importante. Trebuie să fim mai concentrați în meciurile din deplasare. Trebuie să rămânem acolo sus, pe primele locuri”, a declarat mijlocașul.

Noua achiziție, Laszlo Sepsi și-a motivat decizia de a alege să semneze cu “U” Cluj, dar vrea să vadă mai mulți oameni la stadion. “Am obținut azi o victorie muncită, de toți băieții care au intrat în teren. Universitatea este o echipă cu pretenții, însă avem un lot bun, cu mulți jucători noi. Am venit aici să ajut acest brand și să reușim cu toții să facem o echipă competitivă.

Din păcate e o distanță mare față de ce înseamnă Liga a 2-a din Germania, dar trebuie să muncim, iar conducătorii să găsească oameni care să investească. Cel mai important lucru este să atragem lumea la stadion pentru că de la suporteri începe totul”, a spus fostul internațional.

În etapa următoare, “U” Cluj întâlnește formația Aerostar Bacău.

Comenteaza