Dinamoviștii se tem înaintea returului de la baraj: “Jucătorii sunt un pic emoționați. Nu e o situație deloc bună pentru istoria acestui club”

Dinamoviștii se tem înaintea returului de la baraj: “Jucătorii sunt un pic emoționați. Nu e o situație deloc bună pentru istoria acestui club”
| Foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Partida de duminică dintre Universitatea Cluj și Dinamo va decide care dintre cele două formații va evolua pe prima scenă a fotbalului românesc în stagiunea următoare.

Dinamo are de recuperat un ecart de două goluri contra “studenților”, iar Dusan Uhrin a admis că miza meciului îi afectează pe jucători. Tehnicianul ceh a dezvăluit că fotbaliștii sunt emoționați înaintea partidei, stare de pe urma căreia ar putea profita echipa clujeană.

Uhrin anunță că e nevoie de mai multă implicare din partea lui Torje&Co. și crede că l-a “citit” pe Lincar și stie deja cum va aborda Universitatea Cluj partida.

”Nu suntem bine pentru că am pierdut ultimul meci, dar am încercat să repar ce nu a mers la Cluj. Trebuie să luptăm mai mult, nu a fost suficient. Prima repriză a fost dezastruoasă. Sper să dăm maximum, nu știu de ce nu am luptat la Cluj. Am luat un gol stupid, imposibil de explicat. Realitatea este că toată lumea trebuie să facă mai mult, dacă vrem să rămânem în prima ligă.

Cred că adversarii vor juca pe contraatac. Trebuie să jucăm bine cu siguranță, dar în același timp să înscriem minimum două goluri în timpul regulamentar. Nu e o situație deloc bună pentru istoria acestui club, dar sper că vom depăși această perioadă. Nu mă simt prea bine, dar trebuie să dăm maximum.

Am avut multe momente de presiune în cariera mea, în 25 de ani, nu e cel mai dificil moment. Nu vreau să le frâng inima fanilor dinamoviști. Pot să dorm, dar nu așa bine, ma gândesc numai la acest meci. Jucătorii sunt un pic emoționați, dar noi suntem vinovați pentru această situație”, a spus Uhrin conform GSP.

Comenteaza