Dinamo a câştigat Cupa Ligii, primul trofeu după o pauză de cinci ani

Dinamo a câştigat Cupa Ligii, primul trofeu după o pauză de cinci ani
Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa Ligii Adeplasat, după ce a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, formaţia ACS Poli Timişoara, în finala competiţiei.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Dinamo a cucerit primul trofeu după o pauză de cinci ani. Totodată, Cosmin Contra, care a preluat echipa în februarie 2017 şi şi-a prelungit recent contractul, a câştigat primul său trofeu ca tehnician al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

A marcat: Adam Nemec 6', 26'.

1-0: Antun Palic găseşte o pasă inteligentă pentru Nemec, în dreapta. Rămas singur cu portarul, atacantul slovac a deschis scorul cu un şut cu stângul, plasat la colţul lung, la care Curileac nu a putut să intervină. 2-0: Nistor a centrat din partea stângă, Nemec a reluat cu capul, Curileac a reuşit să respingă, dar mingea i-a revenit vârfului dinamovist, care a reluat din apropiere şi a dus scorul la 2-0.

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip - Mahlangu, Palic - Hanca (Busuladzic 73'), Rivaldinho (Bawab 63'), Nistor - Nemec (Tîrcoveanu 83'). Antrenor: Cosmin Contra.

ACS Poli Timişoara: Curileac - Harut, Şeroni, Bocşan, Novak (Murariu 90') - Popovici, Ignea, Artean (Soljic 57'), Fucek (Doman 57') - Bîrnoi, Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa.

Arbitri: Radu Petrescu (Bucureşti), Ciprian Danşa (Oradea), Daniel Mitruţi (Craiova); rezervă: George Găman (Craiova).

Stadion: Arena Naţională

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza