Din rău în mai rău. Universitatea Cluj, învinsă de Metaloglobus pe teren propriu

Din rău în mai rău. Universitatea Cluj, învinsă de Metaloglobus pe teren propriu
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Formația clujeană a fost învinsă de trupa din capitală, scor 2-1, după un gol încris de Ovidiu Herea în prelungiri.

Într-o atmosferă dezolantă, întreținută doar de galeria “Șepcilor roșii”, partida de pe Cluj Arena a avut un start echilibrat. Ambele echipe s-au mulțumit cu un joc de așteptare, pe un gazon care a lăsat de dorit. Primele acțiuni periculoase au apărut după minutul 20, când oaspeții l-au pus la încercare pe Gorcea. În cele din urmă, Metaloglobus a reușit să deschidă scorul prin Lungu, după o fază prelungită de atac (28). Falub a mutat ofensiv și l-a introdus pe Ștefănescu în locul lui Crăciun.

“Studenții” au avansat spre poarta oaspeților, iar presiunea a dat roade. În minutul 31, Mailat a restabilit egalitatea, printr-o execuție superbă. Deși clujenii erau pe val, tot jucătorii lui Măldărășanu au fost mai periculoși până la pauză. Bucureștenii au reușit să lovească bara după o lovitură liberă indirectă (42), în scorul pauzei a fost 0-0.

Nici la revenirea de la cabine ritmul jocului nu a fost unul mai ridicat. “U” Cluj a fost echipa mai activă, însă fără să-i pună probleme serioase lui Gavrilaș, șuturile trimise de Goga și Inacio trecând departe de poarta oaspeților. La intrarea în ultimele 10 minute, eforturile clujenilor s-au intesificat, iar căpitanul Goga a fost aproape de a aduce victoria.

Mai întâi, lovitura sa de cap a fost repsinsă de sub bară (79), iar mai apoi, șutul său din lovitură liberă a fost deviat de zid (81). Finalul de meci a fost acompaniat de scandările întregii galerii, care a cerut demisii în masa. Când totul părea stabilit. Ovidiu Herea a reușit să dea lovitura și a adus victoria celor de la Metaloglobus, scor 2-1.

Echipe de start:

Universitatea Cluj:  Gorcea - Crăciun (Stefănescu ‘31), Mureşan, Telcean – Inacio, Barbu (Văsălie ‘74), Florescu, Neciu – Mailat – Gavra (Coman ‘63), Goga

Metaloglobus: Gavrilaș – Al. Coman, Ciubotaru, Vraciu, Mino – Lung, Sava, Caramalău, Lungu – Cl. Herea, O. Herea

 

Comenteaza