Din primăvara europeană în liga secundă. Unde s-a transferat Traore

Din primăvara europeană în liga secundă. Unde s-a transferat Traore
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul care s-a despărțit de CFR Cluj la finalul sezonului va începe o nouă aventură la o formație care se va lupta pentru promovare.

Revenit în Gruia la începutul stagiunii precedente, Lacina Traore nu a impresionat și a fost lăsat să plece liber de contract după încheierea sezonului. Cu toate acestea atacantul a apucat să evolueze în 19 partide și a înscris de două ori.

Plecat de la CFR Cluj, ivorianul și-a găsit un nou angajament, însă destinația este una surprinzătoare. Traore a semnat cu Bandirmaspor, nou-promovată în eșalonul secund din Turcia. În noul sezon, atacantul va avea ca obiectiv promovarea în Super Lig.

În cele două perioade petrecute la CFR Cluj, vârful din Coasta de Fildeș a evoluat de 82 de ori și a înscris 21 de goluri. Alături de “feroviari”, Traore a cucerit trei titluri în Liga 1 și două Cupe ale României.

De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat pentru Stade d’Abidjan, Kuban Krasnodar, Anji Makhachkala, AS Monaco, Everton, ȚSKA Moscova, Sporting Gijon, Amiens și Ujpest.

Comenteaza