Demisie la CFR Cluj. De ce a decis Mara să părăsească clubul din Gruia

Demisie la CFR Cluj. De ce a decis Mara să părăsească clubul din Gruia
| Foto: gsp.ro

Bogdan Mara a dezvăluit că a vorbit deja cu patronul Ioan Varga și i-a explicat de ce a luat decizia de a părăsi clubul CFR Cluj, una despre care spune că este personală.

CFR Cluj va pierde un om important din conducere. Bogdan Mara (42 de ani) a renunțat la funcția de director sportiv la clubul din Gruia și a făcut anunțul plecării în direct la Digi Sport.

”Am renunțat la funcția pe care o aveam la CFR. Au fost niște ani extraordinari petrecuți la Cluj. Dar distanța la București, unde am familia și copiii, mă afectează pe zi ce trece. În ultima perioadă m-am gândit foarte bine și am luat decizia de a mă retrage în capitală, de a fi aproape de familia care are nevoie de mine.

A fost pandemia, am stat mai mult acasă, apoi mi-a fost greu să plec. Am sperat să terminăm campionatul așa cum s-a terminat, adică să-l câștigăm. La CFR s-a format un grup frumos, de când a venit Neluțu Varga, pentru care am un mare respect. Am creat o echipă frumoasă, cu Petrescu, cu Copilu, cu Bilașco și cu toți ceilalți din club”, a declarat Mara.

Fostul internaţional a adăugat că patronul l-a rugat să rămână, în orice condiții, dar că hotărârea sa a fost definitivă. Totodată, Mara a afirmat că e posibil să se apuce din nou de impresariat, scrie Digi Sport. ”Am un mare gol în suflet. Când există asemenea succese, ți-e greu să te desprinzi de asta. Dar am pus în balanță lucrurile. În acest moment, copiii mei au nevoie de mine și a trebuit să mă retrag. 

La CFR eu pot să vin cu ceva plus doar pe plan sportiv. E o echipă deja formată, e greu să aduc alt plus. Nu e neapărată nevoie de mine acum. O să încep alt drum acasă, poate să mă apuc de impresariat, ce am făcut înainte”, a explicat Mara.

Comenteaza