Declarațiile antrenorului de la Dinamo Zagreb despre un posibil duel cu CFR Cluj: “Nu ştim ce ne aşteaptă”

Declarațiile antrenorului de la Dinamo Zagreb despre un posibil duel cu CFR Cluj: “Nu ştim ce ne aşteaptă”

Dacă îi vor elimina pe maltezii de la Floriana, “feroviarii” vor înfrunta campioana Croației în turul secund al Ligii Campionilor.

Dacă în primul meci din Champions League, clujenii vor întâlni un adversar inferior, în turul al doilea îi așteapă o adevărată provocare. CFR va întâlni Dinamo Zagreb, formația care domină fotbalul din Croația și, totodată, o prezență constantă în grupele competițiilor europene.

Antrenorul celor de la Dinamo, Zoran Mamic, a vorbit despre un posibil duel cu trupa din Gruia, însă nu i-a exclus nici pe cei de la Floriana din calculele calificării.

“Ei bine, jucăm un singur meci, desigur că nu este uşor. Nu ştim ce ne aşteaptă. Ştiu că echipa Clujului este mai bună decât maltezii. Deşi nu ar trebui excluşi nici ei, pentru că joacă acasă. Condiţiile pot fi diferite.

Trebuie să ne pregătim pentru ambele echipe, să le analizăm cât mai mult în această perioadă. Cu toate acestea, obiectivul nostru este cunoscut, dorim să trecem de a doua rundă de calificare, nu avem altă alternativă. Cred în echipă şi că îi vom face fericiţi pe fani”, a spus Zoran Mamic pentru site-ul clubului.

Comenteaza