Declarația serii după "U" Cluj - CFR: ”Prima repriză i-am tocat. Am ciuda asta că au fost mulți oameni la stadion și nu am putut să-i batem”

Declarația serii după "U" Cluj - CFR: ”Prima repriză i-am tocat. Am ciuda asta că au fost mulți oameni la stadion și nu am putut să-i batem”
| Foto: https://www.sport.ro/

A fost spectacol în tribunele Cluj Arena joi seara, iar galeria Universității Cluj a umplut stadionul. Pe teren însă jucătorii Universității Cluj nu au reușit să marcheze în poarta rivalilor de la CFR Cluj, punctul obținut fiind marcat grație autogolului lui Kresic de la CFR Cluj. 

Derby-ul Clujului dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj din grupele Cupei României s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. ”Șepcile Roșii” au deschis scorul în finalul primei reprize, grație autogolului lui Kresic, iar elevii lui Mandorlini au restabilit egalitatea la jumătatea actului secund, prin Bîrligea.

La flash-interviul de la finalul meciului, Alexandru Chipciu s-a arătat dezamăgit că echipa sa nu a reușit să învingă, mai ales că "U" Cluj a avut alături peste 25.000 de fani în tribune care au făcut un adevărat spectacol.

”A fost un meci greu, cu două reprize total diferite. În prima i-am controlat, nu știu dacă au intrat în careu. (...) Am un sentiment de ciudă că nu i-am bătut, i-am avut în mână. (...) Am ciuda asta că au fost mulți oameni la stadion și nu am putut să-i batem.

Prima repriză i-am tocat, dacă mai continuam și în a doua, cu siguranță nu pierdeam. Dacă stau și mă gândesc, am avut și niște situații cu Ianis prin careu, trebuie să profiți de astea. A fost frumos, coregrafiile frumoase...

Acest stadion, dacă n-ar avea pista, ar bubui la astfel de meciuri. Dar e frumos să joci cu 25.000 de oameni în tribune”, a spus Chipciu, citat de digisport.ro

"Coregrafiile au fost frumoase. Dacă n-ar avea pista acest stadion ar rupe, nu ai putea să stai pe teren. Mă gândesc la un stadion ca al celor de la Rapid, ar bubui la astfel de meciuri. Îi simțim chiar dacă sunt mai departe. Un meci de propagandă pentru orașul Cluj, care s-a dezvoltat mult", a mai adăugat Alex Chipciu.  

Comenteaza