Debeljuh, mesaj dur pentru șefii campioanei: "Nu cred că voi mai juca vreodată pentru CFR"

Debeljuh, mesaj dur pentru șefii campioanei: "Nu cred că voi mai juca vreodată pentru CFR"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul e nemulțumit de modul în care conducerea clubului din Gruia s-a comporat în ultimele luni.

Accidentat în luna august, Gabriel Debeljuh e hotărât să plece de la CFR Cluj la finalul sezonului. Atacantul este încă în faza de recuperare, după ce a fost operat pentru o leziune a ligamentului încrucișat și a meniscului, însă e dezamăgit de șefii campioanei.

Croatul susține că nimeni din conducere nu a discutat cu el în ultimele luni și a fost nevoit să își achite singur costurile intervenției chirurgicale. Mai mult, deși oficialii din Gruia anunțau că îi vor prelungi contractul scadent în vara anului viitor, nu au existat tratative în acest sens.

"Am început să ies pe teren, să alerg, mă antrenez și cu mingea. Să joc încă nu pot, aș mai avea nevoie de două sau de trei luni ca să ajung în forma cea mai bună. După accidentare, medicul a estimat că o să pot juca din nou în șase sau în șapte luni.

Nu am acceptat și nu am semnat niciun contract cu CFR. Înțelegerea noastră va intra în ultimele șase luni în ianuarie. Chiar nu știu dacă voi continua la Cluj, eu observ că nici clubul nu vrea să continue cu mine.

Nici nu vorbesc cu conducerea, mai discut uneori cu antrenorul, cu el am o relație bună. Cu conducerea nu am nici o relație. Încă aștept să-mi plătească recuperarea pe care am achitat-o din banii mei.

Am plătit bilete de avion, hotel, recuperarea propriu-zisă și nu mi-au înapoiat nici un cent. Să vedem ce se va mai întâmpla, dar la cum văd situația acum nu cred că voi mai juca vreodată pentru CFR.

Eu nu-mi risc cariera când sunt în ultimele șase luni din contract! Nici măcar nu mi-au propus un contract nou și nu au fost deloc alături de mine în perioada aceasta în care nu am putut juca.

Dacă voi fi apt și pregătit sută la sută voi fi disponibil, da, dar o să mai dureze și nu sunt dispus să scurtez perioada pentru recuperare, e prea important să nu mă accidentez din nou.

Să continuu la CFR e foarte greu de imaginat, pentru că sunt dezamăgit total de cum s-au purtat cu mine după cât de mult am făcut pentru acest club", a explicat atacantul pentru GSP.

Sosit în august 2020 la CFR Cluj, Gabriel Debeljuh a marcat 33 de goluri și a oferit 7 pase decisive în 103 apariții. Mai mult, croatul a cucerit două titluri în Superligă și o Supercupă a României alături de "feroviari".

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza