Deac trage un semnal de alarmă după a două înfrângere consecutivă a CFR-ului: “Din gură suntem mari și tari și uităm să mai demonstrăm pe teren”

Deac trage un semnal de alarmă după a două înfrângere consecutivă a CFR-ului: “Din gură suntem mari și tari și uităm să mai demonstrăm pe teren”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Experimentatul fotbalist al formației din Gruia s-a declarat dezamăgit la finalul partidei pierdute în fața FCSB-ului, scor 0-1, în runda cu numărul 5 din play-off.

CFR Cluj a suferit al doilea eșec consecutiv în campionat, iar lupta la titlu a fost relansată. La finalul jocului câștigat de echipa din capitală pe terenul campioanei, veteranul Ciprian Deac a cerut mai multă implicare din partea colegilor săi și speră ca “feroviarii” să nu mai facă pași greșiți în actuala ediție de campionat.

“Cred că în seara asta a fost un joc de luptă. Până la acea eliminare, meciul nu prea a fost cu ocazii. Era clar, ei nu mai aveau nimic de pierdut. Era normal, cu un om în minus, să ducem meciul cât mai mult. Dacă terminam la egalitate în seara asta, era ca o victorie pentru noi. Cred că, dacă eram 11 la 11, meciul se ducea spre un egal.

E clar că nu am mai fost acea echipă echilibrată, matură. E un duș rece, suntem foarte supărați. De mâine ne trezim, suntem încă pe primul loc, totul depinde de noi. Se pare că ne place să suferim până la ultimele meciuri.

În acest moment, campionatul s-a relansat, dar suntem la mâna noastră. Și Craiova intră în cărți. O să fie o luptă frumoasă, după cum v-ați dorit, o luptă strânsă, cred că până la ultimul meci.

Vom vedea, din gură suntem mari și tari și uităm să mai demonstrăm pe teren. Ar trebui să fim liniștiți, să vedem exact ce nu merge. Venim după două înfrângeri care ne dor. Trebuie să ne trezim și să îmbunătățim ce am greșit. Cred că, dacă vom mai face pași greșiți, ne vom îndepărta de primul loc”, a spus Deac pentru Digisport.

Comenteaza