Deac, tot mai deranjat de statutul de rezervă. Se consideră umilit / Vestiarul CFR-ului, pe un butoi cu pulbere

Deac, tot mai deranjat de statutul de rezervă. Se consideră umilit / Vestiarul CFR-ului, pe un butoi cu pulbere
| Foto: Foto: Sport Pictures - https://www.digisport.ro/

De la sosirea italianului Andrea Mandorlini ca antrenor la CFR Cluj, Ciprian Deac, unul dintre jucătorii fundamentali al echipei a fost marginalizat. 

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SuperLiga cu Horia Ivanovici despre o posibilă ruptură între veteranii vestiarului, Deac şi Camora, şi antrenorul Andrea Mandorlini.

Potrivit informaţiilor Fanatik, Ciprian Deac ar fi tot mai deranjat de statutul de rezervă, fiind în echipa titularilor acesta a fost introdus pe teren de Mandorlini doar după minutul 80 în partida cu Poli Iaşi. Deac se consideră umilit de antrenorul italian, iar veteranii vestiarului nu îl mai iubesc pe Mandorlini.

"Orice jucător care evoluează mai puţin e normal să fie supărat", a fost reacţia preşedintelui CFR Cluj despre ruptura Deac - Camora - Mandorlini. "Aici este şi rolul nostru, al celor din conducere, când apar nemulţumiri să remediem dacă apar conflicte şi, în măsura în care există o astfel de situaţie, sunt convins că o vom rezolva", a transmis Balaj. 

Veteranii deja vorbesc despre faptul că Mandorlini nu aplică aceeaşi unitate de măsură cu toţi jucătorii. Vestiarul CFR-ului este scindat i-a spus Horia Ivanovici lui Cristi Balaj şi că are informaţii potrivit cărora în vestiarul fostei campioane de la Cluj se fac nedreptăţi. 

Balaj transmite că nu există tratamente preferenţiale şi că cei din conducere nu aplică tratamente preferenţiale faţă de vreun jucător şi că astfel cei din conducere au credibilitate şi respect din partea jucătorilor, având şansa să discute cu aceştia fiecare situaţie în parte. 

Horia Ivanovici i-a mai transmis lui Balaj că CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere şi că vestiarul feroviarilor stă să explodeze. La întrebarea dacă i se pare corect ca Deac să nu mai joace deloc, Balaj a răspuns că nu comentează deciziile antrenorului şi  că nu există club în România în care să nu fie situaţii dificile. Acesta a mai adăugat că CFR Cluj este cum într-o perioadă în care întinereşte lotul. 

Citeşte şi: De ce s-ar putea alege praful de planurile lui Mandorlini la CFR Cluj / „Cu Dan Petrescu juca până la 45 de ani!”

Comenteaza