Deac mai aşteaptă “redebutul” la Schalke. Deocamdată apare doar în poze

Deac mai aşteaptă “redebutul” la Schalke. Deocamdată apare doar în poze
Mijlocaşul transferat de la CFR Cluj la Schalke 04, Ciprian Deac (foto stânga) nu a fost folosit nici în partida pierdută de echipa germană cu Bayer Leverkusen, din etapa a 10-a din Bundesliga.
Deşi echipa sa se află pe penultimul loc în Bundesliga, cu doar 6 puncte, după 10 meciuri, iar Deac este unul din remarcaţii naţionalei României la meciurile acesteia, fotbalistul nu a mai fost folosit din 19 septembrie în Bundesliga sau în Liga Campionilor.

Deac s-a bucurat de încrederea antrenorului Felix Magath la sosirea sa în Germania, fiind introdus titluar atât în primul meci din grupele Ligii Campionilor, cu Lyon, în 15 septembrie, dar şi în etapa a 4-a din Bundesliga, în 19 septembrie, cu Borussia Dortmund.

În ambele partide fotbalistul a fost înlocuit la pauză, iar de atunci, de aproape o lună jumătate, nu a mai fost introdus în niciun meci oficial din Bundesliga sau din Liga Campionilor.

În afară de evoluţia din etapa a 4-a din Bundesliga, Deac a mai prins lotul în etapele a 2-.a, a 8-a şi a 10-a.

Schalke 04 se află în prezent pe locul 17 în Bundesliga, cu doar 6 puncte, având cel mai slab atac din campionat, cu doar 10 goluri înscrise, conform portalului oficial al primei divizii de fotbal germane, bundesliga.de.

Comenteaza