Deac, greu de transferat. În ce condiții l-ar lăsa CFR la Steaua

Deac, greu de transferat. În ce condiții l-ar lăsa CFR la Steaua
Mijlocașul lui CFR Cluj, Ciprian Deac (31 ani), este curtat în continuare de FCSB. Cu toatea astea, ”feroviarii” nu vor să renunțe atât de ușor la fostul internațional.

Patronul Stelei, Gigi Becali, susține că Deac va veni la echipa sa dacă CFR nu iese din insolvență pe 26 mai. "Mi-a promis el", a spus Becali în ProSport.

Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, a afirmat însă că Ciprian Deac are contract cu formația din Gruia și nu va renunța la el decât dacă va primi o ofertă concretă. "E jucătorul nostru, nu poate fi luat gratis. Îl dăm doar contra unei sume de bani", a spus oficialul "ferovarilor" pentru ZIUA de CLUJ.

Antrenorul echipei din Gruia, Vasile Miriuță, nu-și dorește nici el să-l piardă pe mijlocașul de 31 ani. Tehnicianul ardelenilor vrea să construiască o formație puternică în jurul lui Deac și Camora.

FCSB îl monitorizează pe Deac încă din luna martie. La un moment dat, Becali declara că a obținut acordul verbal al jucătorului. Mutarea nu s-a concretizat însă.

Ciprian Deac a revenit la Cluj în ianuarie 2017, din postura de jucător liber de contract. Jucătorul român a evoluat ultima dată la FC Tobol, din Kazakhstan. Actuala înțelegere cu "feroviarii" este valabilă pentru următorii 3 ani.

6 goluri a reușit Deac în acest an, unul dintre ele chiar împotriva FCSB-ului. La echipa națională, Ciprian Deac are 11 selecții.

700.000 euro este cota de piață a lui Deac, conform transfermarkt.com.

Comenteaza