Deac, după centrarea de manual care a urcat CFR-ul pe primul loc: "Când mă gândesc că se apropie finalul carierei, mă iau fiorii"

Deac, după centrarea de manual care a urcat CFR-ul pe primul loc: "Când mă gândesc că se apropie finalul carierei, mă iau fiorii"
| Foto: https://www.digisport.ro/

Decarul lui CFR Cluj, Ciprian Deac, a jucat cu dureri în partida cu FC Voluntari, acesta recunoscând că are o problemă după o accidentare mai veche. Deac nici nu a făcut deplasarea la Constanţa pentru meciul cu Farul din etapa trecută. 

Ciprian Deac a intrat în partea secundă a meciului cu FC Voluntari și a contribuit la golul care i-a adus victoria lui CFR Cluj. Acesta a dezvăluit la interviul de la finalul meciului că nu a intrat complet refăcut pe teren și a explicat că este vorba despre o problemă mai veche.

Luni seara CFR Cluj a urcat din nou pe prima poziţie din clasamentul Superligii, după o centrare de manual a lui Cipri Deac, urmată de golul lui Paz în poarta celor de la FC Voluntari.

Ciprian Deac a jucat însă cu dureri, acesta nici nu a făcut deplasarea la Constanţa pentru meciul cu Farul din etapa trecută. Ciprian Deac (36 de ani) s-a accidentat înaintea meciului cu Farul Constanța, încheiat cu victoria lui CFR Cluj, scor 3-0, și a absentat de la partida de la Ovidiu. 

"Eu nu m-am simțit prea bine. Nu sunt sută la sută. Mai am ceva dureri. Eu am o problemă mai veche, care apare și dispare, mă chinuie de câțiva de ani. Nu e o problemă gravă. Fac eforturi mari medicii, sper să treacă cât mai repede. Cu ajutorul lor am putut juca în seara asta. Când mă gândesc că se apropie finalul carierei, mă iau fiorii.

Mă gândesc să dau totul pentru acest club. Cât timp nu o să mai am putere, o să ridic mâna și o îi las pe cei mai tineri. O să fie 4-5 echipe care se vor bate la campionat. Orice victorie, înfrângere, se simte în clasament”, a declarat Ciprian Deac, la finalul meciului cu FC Voluntari, citat de digisport.ro

Şi antrenorul Dan Petrescu a subliniat faptul că uneori fotbalistul exagerează cu antrenamentele și acesta poate fi unul dintre motivele accidentării sale. "Nu ai cum să îl oprești, ăsta e Ciprian Deac! Până se va lăsa de fotbal e un profesionist fantastic. E clar, câteodată, e prea mult. Are o anumită vârstă, poate și de asta a venit accidentarea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă din etapa trecută.

În urma rezultatului din etapa a 23-a a Ligii 1, CFR Cluj a revenit în fruntea clasamentului, unde a acumulat 50 de puncte din 23 de jocuri disputate.

Comenteaza