Deac, declarat netransferabil de CFR Cluj

Deac, declarat netransferabil de CFR Cluj
Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că nu se mai pune problema ca Deac să plece din Gruia.

Deac a fost curtat intens de FCSB în această primăvară, fiind dat ca și transferat la un moment dat. Recent, Dinamo și-a manifestat și ea interesul pentru mijlocașul ardelenilor. Mureșan a dat însă asigurări că Deac va continua în Gruia și din sezonul următor, afirmând că fostul internațional are contract cu CFR până în 2020.

"Deac e jucătorul nostru până în 2020. Poate pleca doar dacă vrea clubul și pe o sumă corespunzătoare, dar nu se pune problema. El a vrut să rămână și noi nu vrem să-l dăm. Am și schimbat o clauză în contract, care spunea că putea pleca la un moment dat", a spus Mureșan la Dolcesport, citat de gsp.ro.

Antrenorul ”feroviarilor”, Vasile Miriuță, a spus de mai multe ori că vrea să construiască o echipă puternică în jurul lui Deac și Camora. Deac a revenit la CFR în ianuarie 2017, din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul român a evoluat ultima dată la FC Tobol, din Kazakhstan.

6 goluri a reușit Deac în acest an, unul dintre ele chiar împotriva FCSB-ului. La echipa națională, Deac are 11 selecții.

700.000 euro este cota de piață a lui Deac, conform transfermarkt.com.

Comenteaza