De unde va porni astăzi spre stadion vuietul HAIDE "U"!!!!!!!

De unde va porni astăzi spre stadion vuietul HAIDE "U"!!!!!!!
| Foto: https://www.facebook.com/Sepcilerosii1919

Galeria Universității Cluj a stabilit care va fi punctul de întâlnire pentru partida cu FCSB de luni 19, februarie. 

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB se joacă luni, de la 20:30, pe Cluj Arena, într-un meci contând pentru etapa a 26-a a Superligii. 

Universitatea are ca obiectiv toate cele trei puncte în confruntarea cu liderul campionatului şi, cu sprijinul publicului, consideră că are o șansă reală de a câștiga meciul.

"Șepcile Roşii" au stabilit care va fi ora şi punctul de întâlnire înaintea partidei de le Cluj Arena. Galeria va pleca de pe Piezişă, la ora 17:00. Iar de acolo, vuietul "Haide"U"!" se va revarsa spre stadion. 

Jadarmeria română a anunát cu ocazia meciului o serie de restricții de circulație în zona stadionului Cluj Arena. 

În cadrul măsurilor de ordine și siguranță publică specifice desfășurării partidelor de fotbal, în ziua de luni 19 februarie 2024, în intervalul orar 18:30 – 20:30, se pot aplica restricții de circulație (cu excepția mijloacelor de transport în comun), în zona stadionului „Cluj Arena” din municipiul Cluj - Napoca, pe următoarele străzi:
- strada Splaiul Independenței de la intersecție cu strada George Coșbuc până la intersecție cu strada Uzinei Electrice;
- strada Aleea Stadionului de la intersecție cu strada George Coșbuc până la intersecție cu strada Uzinei Electrice", au transmis jandarmii clujeni.

Comenteaza