De două ori campion cu CFR, Ioan Andone și-a ales preferatul dintre “feroviari”: “E cel mai bun, decisiv aproape meci de meci”

De două ori campion cu CFR, Ioan Andone și-a ales preferatul dintre “feroviari”: “E cel mai bun, decisiv aproape meci de meci”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul în vârstă de 62 de ani a analizat lupta la titlu și a identificat fotbalistul care poate înclina balanța în favoarea formației din Gruia.

Câștigător a trei trofee din postura de tehnician a celor de la CFR Cluj, două titluri și o Cupă a României, Ioan Andone a vorbit despre lupta pentru supremație în Liga 1. Antrenorul consideră că “feroviarii” rămân favoriți și a vorbit la superlativ despre unul dintre veteranii din Gruia.

“Nu cred că CFR poate pierde titlul, dar dacă îi bate FCSB în meciul direct... să câştige primul meci împotriva CFR-ului şi se complică lucrurile.

Dacă prinde FCSB o zi bună, nu face greşeli prin apărare. Deac e cel mai bun jucător al CFR-ului, la vârsta lui, decisiv aproape meci de meci.

Cred că nu e la naţională din pricina vârstei şi că are soluţii pe postul lui”, a spus fostul tehnician din Gruia pentru Orange Sport.

În vârstă de 36 de ani, Ciprian Deac este al doilea golgheter al campioanei în Liga 1, în actualul sezon, cu 8 reușite, la care se adaugă și 7 pase decisive. 

Comenteaza