De cine se teme CFR înaintea meciului cu Astra: ”Poate să marcheze în orice secundă”

De cine se teme CFR înaintea meciului cu Astra: ”Poate să marcheze în orice secundă”
Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, a dezvăluit principalul pericol din echipa Astrei înaintea confruntării directe, programată sâmbătă, de la ora 17:30, la Giurgiu.

Tehnicianul "feroviarilor" l-a lăudat pe Constantin Budescu (28 ani), atacant care a marcat 6 goluri pentru Astra în acest campionat. "Budescu e un jucător extraordinar, care poate să marcheze în orice secundă a jocului dacă nu ești atent, are o tehnică formidabilă, trebuie să avem grijă de el", a subliniat Miriuță.

Pentru partida cu campioana en-tire, CFR Cluj nu se va putea baza pe portarul Mihai Mincă și pe căpitanul Mario Camora, ambii fiind accidentați.

Ardelenii ocupă locul 4 în play-off, cu 30 puncte. Astra este pe locul 6, ultimul din play-off, cu 4 puncte mai puțin decât clujenii. CFR are un bilanț pozitiv cu Astra în campionat, reușind să câștige toate cele trei întâlniri de până acum.

Astra - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, în deschiderea etapei a 7-a din play-off. Meciul va fi televizat pe Dolce, Look și Digisport.

Comenteaza