Dănuţ Oprea, FC Braşov: Nu am fost destul de atenţi. În primele 15 minute am avut o bară şi o ocazie de gol

Dănuţ Oprea, FC Braşov: Nu am fost destul de atenţi. În primele 15 minute am avut o bară şi o ocazie de gol
Directorul tehnic al echipei FC Braşov, Dănuţ Oprea, s-a declarat nemulşumit de faptul că elevii săi nu au fost suficient de atenţi şi nu au reuşit să marcheze, deşi în primle 15 minute au avut două ocazii de gol.
„Dacă până acum am ţinut să felicit aproape după fiecare etapă băieţii pentru efortul depus şi pentru modul cum şi-au respectat sarcinile şi le-au pus în practică, astăzi suntem total nemulţumiţi de interpretarea unor faze şi de faptul că iarăşi nu reuşim să marcăm în situaţia în care în minutul 15 am avut deja o bară şi o situaţie de a marca, singur cu portarul”, a precizat Oprea, la conferinţa de presă organizată după meciul CFR Cluj-FC Braşov.

Directorul tehnic al echipei FC Braşov consideră că eliminarea portarului Marc, la scorul de 0-0, a fost dictată destul de uşor, însă a subliniat că echipa sa nu apierdut din cauza arbitrajului:

„Astăzi nu am pierdut din caza arbitrajului. AM pierdut pentru că nu am fost atenţi şi nu am tratat cu mai multă seriozitate şl clarviziune fiecare minge poentru care am luptat”, a punctat Oprea.

Dănuţ Oprea a mai subliniat că este al patrulea meci din 10 etape în care echipa braşoeană joacă în inferioritate numerică, însă a transmis că în intervalul următor staff-ul echipei va studia toate problemele şi va încerca să le remedieze.

Comenteaza