Daniel Stanciu, "U" Cluj: "Suporterii își doresc performanță, dar a intervenit prea multă frustrare"

Daniel Stanciu, "U" Cluj: "Suporterii își doresc performanță, dar a intervenit prea multă frustrare"
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Directorul general al clubului clujean a vorbit despre problemele echipei și le-a promis fanilor că lucrurile vor fi puse la punct.

Șeful de la "U" a vorbit astăzi și despre problemele clubului de fotbal. Daniel Stanciu a făcut o incursiune în istorie și a vorbit despre numele mari din istoria Universității, despre tradiție, dar și despre performanțele pe care le așteaptă suporterii.

"Încă nu suntem pregătiți să facem performanță, chiar dacă mulți suporteri ne transmit acest lucru prin pasiunea lor. “U” Cluj trebuie să schimbe mentalitatea și strategia. Trebuie să ne gândim de ce în atâția ani un club cu asemenea tradiție nu a făcut performanță. Am citit și eu istoria acestui club. Sunt oameni foarte deștepți care au trecut pe aici și au dat niște maxime interesante.

“U” e un club studențesc care nu a pus niciodată performanța pe primul loc, ci a vrut să atragă studenții. Împreună cu celelalte cluburi putem să descoperim care e problema și să încercăm să o rezolvăm. Suporterii își doresc performanță, dar a intervenit prea multă frustrare. Sper ca în viitorul apropiat lucrurile să se pună la punct", a spus directorul general al echipei. 

Stanciu a dezvăluit și faptul că își dorește o colaborare mai strânsă cu Universitatea Babeș-Bolyai, unul dintre membrii fondatori ai clubului. Mai mult, directorul clubului consideră că ajutorul primit din partea specialiștilor UBB ar putea transforma “U” Cluj într-una dintre cele mai mari echipe din țară.

"O să încerc să stabilesc câteva contacte și cu UBB. Echipa mare și majoritatea echipelor de juniori se antrenează pe terenuri ale Universitatății Babeș-Bolyai. Am avut o întâlnire cu domnul Irimieș (director administrativ UBB, fost vicepreședinte al clubului de fotbal - n.red.), însă nu era cadrul adecvat să discutăm această problemă. Cred că și el dorește binele clubului și cred că și UBB dorește același lucru. Avem nevoie de sprijinul lor logistic. UBB are specialiști în toate domeniile și cu ajutorul lor putem deveni cel mai puternic club din România", a declarat Stanciu. 

Comenteaza