Daniel Stanciu, laude pentru Gabi Tamaș: “Este printre cei mai buni fundași centrali din fotbalul românesc”

Daniel Stanciu, laude pentru Gabi Tamaș: “Este printre cei mai buni fundași centrali din fotbalul românesc”
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Oficialul Universității Cluj a dezvăluit cum a realizat transferul fundașului central și a vorbit despre viitorul clubului.

Daniel Stanciu a povestit că transferul lui Gabi Tamaș a pornit delao glumă, însă e convins că noul fotbalist al “Șepcilor roșii” este printre cei mai buni pe poziția sa din România. În plus, oficialul formației clujene susține că relația sa cu jucătorul a contribuit la semnarea contractului între cele două părți.

“Totul a pornit de la o glumă. Adrian Falub mi-a spus că va declara că sunt cel mai bun conducător de club din România dacă îl aduc pe Gabi Tamaș la “U” Cluj. Serios vorbind, a contat relația mea de prieteni și de colaborare cu el. Am participat la transferurile sale la Spartak Moscova și Galatasaray. Apoi, în Israel, eram vecini și petreceam mult timp împreună. Totodată a contat și proiectul pe care l-am propus.

Mă bucur că Gabi Tamaș a venit pentru că aveam nevoie de un astfel de jucător. Cred că e cel mai important jucător pe care l-am transferat, atât ca agent, cât și ca oficial al anului club. Tamaș este printre cei mai buni fundași centrali din fotbalul românesc, critici vor fi tot timpul. Cu siguranță va rămâne cel mai important transfer al verii în România”, a declarat oficialul “studenților”.

Daniel Stanciu a vorbit și despre viitorul Universității Cluj și despre tinerii jucători din Academie. “Ne interesează să construim un club puternic, cu o imagine ca cea pe care clubul o avea în anii trecuți. Vrem să devenim o forță în fotbalul românesc, însă nu se poate de la o zi la alta. Universitatea Cluj va fi în Liga 1 mai devreme sau mai târziu, însă noi ne dorim să avem o bază puternică pe care să construim.

Academia este în primele 15 din România și ne dorim să fie în primele 10 în anii următori. Ne dorim să scoatem jucători, avem doi-trei fotbaliști de mare valoare, unul dintre ei e chiar următorul “Briliant”. La categoria lui de vârstă este cel mai important jucător din România”, a spus directorul clubului clujean.

Comenteaza