Daniel Stanciu, de acord cu reluarea campionatului în mai. “Am putea încheia actualul sezon”

Daniel Stanciu, de acord cu reluarea campionatului în mai. “Am putea încheia actualul sezon”
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Managerul general al Universității Cluj consideră că dacă pandemia de coronavius se va ameliora, stagiunea din Liga 2 ar putea fi încheiată în vara lui 2020.

Toate activitățile sportie aflate sub egida Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal au fost suspendate în România, cel puțin până la începutul lui aprilie. Totuși, suspendarea s-ar putea prelungi dacă situația referitoare la virusul COVID-19 devine mai gravă. Cu toate acestea, managerul general al Universității Cluj, Daniel Stanciu, consideră că dacă Liga 2 va fi reluată în mai, sezonul ar putea fi încheiat.

“Am sistat orice activitate la club. Unii jucători au ales să plece, unii au plecat acasă. Le-am trimis un program de antrenament tuturor, dar din punct de vedere sportiv lucrurile au fost sistate. Nu cred că vom relua prea curând antrenamentele, având în vedere starea de urgență care a fost declarată.

Dacă lucrurile ar evolua spre bine și campionatele s-ar relua la începutul lui mai, dacă sunt etape intermediare, am putea încheia actualul sezon. Însă lucrurile evoluează destul de galopant într-o direcție negativă și e greu de a previziona ce se va întâmpla în România și în celelalte țări din Europa, pentru că acolo e bătaia cea mai mare.

În acest moment în prim-plan e vorba de sănătatea fiecăruia dintre noi, de a fi mult mai responsabili, asta contează în acest moment. Contează mai puțin cine câștigă campionatul, cine promovează. Toată lumea ar trebui să se canalizeze mai mult pe aspectul sănătății și ceea ce se întâmplă cu extinderea virusului”, a declarat oficialul “Șepcilor roșii”, la Pro X.

Stanciu a oferit detalii și despre plata salariilor către angajați. “Facem efortul ca la sfârșitul lunii să închidem salariile pe februarie și vom vedea după. Bineînțeles că ne gândim și la aspectul financiar, dar important e să ne închidem în casă”, a explicat managerul general al clubului clujean.

Comenteaza