Dan Petrescu: Toate echipele din play-off se vor bate la campionat

Dan Petrescu: Toate echipele din play-off se vor bate la campionat
Antrenorul liderului Ligii 1 a prefațat a doua parte a campionatului, la finalul meciului cu Juventus.

CFR Cluj a terminat sezonul regulat cu 59 de puncte și va începe play-off-ul cu 30, dar și cu prima șansă la câștigarea titlului de campioană. Tehnicianul a fost surprins de evoluția elevilor săi din prima parte a campionatului, dar se așteaptă la o luptă mult mai grea între primele 6 clasate.

"Nu mă așteptam să facem atât de multe puncte și să pierdem atât de multe puncte. Aveam 16-17 puncte față de locul 4, care acum sunt 8. Toate echipele din play-off sunt bune și se vor bate la campionat. Poate că Iași are cele mai mici șanse și i-ar fi greu să le prindă pe celelalte, dar sunt sigur că își vor da viața", a declarat antrenorul clujenilor, pentru Digisport.

Petrescu crede că echipa din Gruia va avea un meci dificil în prima etapă din play-off, împotriva celor de la Poli Iași. "Nu există niciun meci ușor în play-off. Știm ce poate Iașiul, acum îi cunoaștem. Știm că joacă fotbal, sunt organizați, au un antrenor tânăr și entuziast. Va fi un meci foarte important pentru noi și trebuie să începem play-off-ul cu dreptul", a mai adăugat fostul internațional.

CFR va juca pe teren propriu în prima etapă din play-off împotriva echipei Poli Iași. Detaliile despre partidă urmează să fie stabilite de Liga Profesionistă de Fotbal.

Comenteaza