Dan Petrescu țintește o revenire în Liga 1: “Mi-aș dori să fiu singurul antrenor care câștigă campionatul cu trei echipe diferite”

Dan Petrescu țintește o revenire în Liga 1: “Mi-aș dori să fiu singurul antrenor care câștigă campionatul cu trei echipe diferite”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul tehnician al CFR-ului plănuiește să revină pe prima scenă a fotbalului românesc și că cucerească din nou titlul de campion.

După o experiență mai puțin reușită în Turcia, la Kayserispor, Dan Petrescu țintește o revenire în Liga 1. Antrenorul își dorește să cucerească un nou titlu de campion și să devină singurul tehnician care câștiga trofee în prima ligă cu trei formații diferite.

”Eu nu le am pe astea cu jucatul frumos, mie îmi plac echipele care câștigă. Nu am făcut pauză de la meciuri, e imposibil să fac asta. N-am cum să mă hrănesc, trebuie să-mi potolesc 'foamea' cumva. Vreau să mă întorc în antrenorat, dar vreau să mă bat sus, nu vreau la retrogradare. Mi-aș dori foarte mult să fiu singurul antrenor care câștigă campionatul cu trei echipe diferite”, a spus antrenorul potrivit sport.ro.

În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu și-a început cariera în antrenorat în 2003 și le-a pregătit pe Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Suning, Al-Nasr, CFR Cluj și Guizhou Hengfeng.

În palmaresul său se află patru titluri în Liga 1, o Supercupă a României și o Cupă a Chinei.

Comenteaza