Dan Petrescu surprinde: “Mi-e teamă de meciul cu Clinceni mai mult decât de meciul cu Rennes”

Dan Petrescu surprinde: “Mi-e teamă de meciul cu Clinceni mai mult decât de meciul cu Rennes”

Antrenorul campioanei a lăudat echipa ilfoveană și consideră că elevii săi vor avea o misiune mai dificilă decât pare la prima vedere.

CFR Cluj caută răzbunare după eșecul de la Iași, iar partida împotriva nou-promovatei din Clinceni poate fi ocazia perfectă pentru “feroviari”. Trupa din Gruia revine pe propriul teren și are speranțe mari înaintea jocului cu ilfovenii. În ciuda faptului că au un meci important la jumătatea săptămânii viitoare, clujenii susțin că se gândesc doar la duelul cu Academica. La mijlocul săptămânii, nou-promovata a reușit o surpriză în Cupa României, reușind să elimine FC Botoșani.

“Toți băieții au fost supărați, dar s-au comportat bine la antrenamente. Toți s-au bătut pentru un loc de titular în jocul cu Clinceni. Ei au început sezonul cu patru înfrângeri, dar acum jucătorii străini au început să îi ajute. Nu au primit gol în ultimele meciuri și au jucat doar cu echipe bune. Nu au nimic de pierdut și mi-e teamă de meciul cu Clinceni mai mult decât de meciul cu Rennes. Lucrează foarte mult defensiv și la fazele fixe.

Faptul că noi am jucat multe meciuri ne-a afectat. Nu am folosit aceeași echipă, aceeași fundași și am luat multe goluri. Au jucători tineri buni, Ion, Dumitru, iar Șut e foarte bun. Patriche, căpitanul echipei, a fost jucătorul meu la Sportul și el e un adevărat lider. După ce au făcut egal cu Craiova și VIitorul, victoria cu Botoșani nu mai e o surpriză”, a declarat Dan Petrescu.

La rândul său, Mateo Susic a vorbit despre jocul cu Academica. “Nu e răzbunare, având în vedere că jucăm împotriva altei echipe. Trebuie să arătăm că suntem cei mai buni din România și să rămânem pe primul loc. Meciul din tur a fost foarte bun pentru noi, dar nu va fi la fel mâine. În ultimele meciuri ei au arătat că au un joc defensiv bun. NU pot numi doar un jucător, cred că echipa lor e puternică. Nu ne gândim la Rennes acum, ci doar la Clinceni. Suntem concentrați doar pe acest meci”, a spus fundașul.

Partida dintre CFR Cluj șI Academica Clinceni e progamată sâmbătă, de la ora 20:30, pe arena din Gruia.

Comenteaza