Dan Petrescu speră la un rezultat bun în Giulești: "Aștept o reacție din partea jucătorilor"

Dan Petrescu speră la un rezultat bun în Giulești: "Aștept o reacție din partea jucătorilor"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul campioanei recunoaște că nu a reușit încă să treacă peste eșecul cu Sepsi OSK, din semifinalele Cupei României.

"Feroviarii" traversează o perioadă complicată în care nici jocul, nici rezultatele nu sunt cele așteptate. Cu toate acestea, Dan Petrescu speră că înfrângere de la Sfântu Gheorghe să fie un semnal de alarmă pentru jucătorii săi, iar prestațiile lor să fie din ce în ce mai bune, începând de la meciul cu Rapid. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Supărarea nu trece foarte repede, dar trebuie să ne uităm înainte. Ce a fost, a fost. E clar că eu sufăr poate mai mult decât ar trebui, iar asta nu e bine nici pentru sănătatea mea, nici pentru echipă.

Aștept o reacție din partea jucătorilor, o reacție pozitivă. Am văzut jucătorii la antrenament mult mai bine decât în săptămânile trecute.

Farul are un meci mai ușor decât celelalte echipe și stau la mâna lor. Doar ei pot pierde campionatul. Avem nevoie de o victorie. Cât mai avem șanse matematice, trebuie să luptăm", a declarat antrenorul.

Duelul dintre CFR Cluj și Rapid se va disputa luni, 1 mai, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru duelul cu Rapid!

Comenteaza