Dan Petrescu se teme de Hermannstadt: “Sibiul arată foarte bine, au luat jucători pe care și eu mi-i doream”

Dan Petrescu se teme de Hermannstadt: “Sibiul arată foarte bine, au luat jucători pe care și eu mi-i doream”

Campioana dispută un noi meci pe teren propriu, de data aceasta împotriva formației care s-a salvat de la retrogradare în urma barajului în sezonul trecut.

După o remiză cu Celtic acasă, “feroviarii” se pregătesc de un nou meci în fața propriilor fani, de data aceasta în fața celor de la Hermannstadt. Meciul cu echipa ce s-a salvat de la retrogradare în urma unui baraj se anunță unul complicat, în special prin prisma faptului că formația din Gruia va folosi garnitura secundă, iar sibienii sosesc după o victorie importantă în fața Craiovei. Partida va marca și revenirea în Gruia a lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir.

Dan Petrescu a prefațat partida împotriva sibienilor. “Sperăm să găsim 10 jucători și trei care să intre să facă față acestui meci. În opinia mea, lotul lui Hermmanstadt este unul valoros și sunt 100% convins că se va bate pentru play-off. Uitându-mă la meciurile pe care le-au jucat, Sibiul arată foarte bine. Au luat jucători pe care și eu mi-i doream. I-au luat pe Caiado, Yazalde, Vieira, Luchin, mă cam sperie lotul lor. Cred că este cel mai greu meci de campionat, după cel din prima etapă.

E foarte greu să facem trecerea de la un meci la altul, pur și simplu nu mai am timp. Și acesta e un meci, fanii plătesc bilet, nu ne putem face de râs. Mai ales când avem în față asemenea jucători, precum cei de la Hermannstadt. Când iei campionatul ești favorit în sezonul viitor. Trebuie să aducem și noi ceva jucători mai tineri, dacă nu ne va fi greu să ne batem la titlu”, a declarat antrenorul.

Tehnicianul a vorbit și despre revenirea în Gruia a lui Iuliu Mureșan, dar de data aceasta ca adversar. “E normal ca domnul Mureșan să ne cunoască, toată lumea îl respectă la CFR Cluj. E acolo cu Răzvan Zamfir, amândoi știu să facă treabă. Acest lot e clar făcut de ei, au ochi bun, și-au ales și un antrenor bun. Cum spuneam, dacă vor rămâne la fel se vor bate pentru intrarea în play-off”, a spus fostul internațional.

Petrescu a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Culio. ”Așteptăm să vedem ce spune doctorul despre Culio, e posibil să facă azi antrenament. Nu s-a văzut lipsa lui în meciul cu Celtic, chiar l-am lăudat pe Aurelio. Nu cred că dacă el va fi în teren avem o șansă mai mare, tot ei rămân favoriți”, a precizat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Hermannstadt se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe arena din Gruia.

 

Comenteaza