Dan Petrescu, pesimist înaintea partidei cu Sepsi OSK: "Sunt conștient că va fi foarte greu"

Dan Petrescu, pesimist înaintea partidei cu Sepsi OSK: "Sunt conștient că va fi foarte greu"
| Foto: uefa.com

CFR Cluj are șansa de a urca pe prima poziție a clasamentului dacă se va impune la Sfântu Gheorghe.

Aflați la doar două puncte în spatele liderului Farul Constanța, "feroviarii" ar putea reveni în fruntea ierarhiei din Superligă cu o victorie în fața celor de la Sepsi OSK. Totuși, Dan Petrescu se așteaptă la un meci complicat împotriva trupei conduse de Cristiano Bergodi. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

"Ei au nevoie neapărat de victorie pentru a juca în play-off. E un meci foarte important, noi avem de victorie pentru a trece pe primul loc. Întâlnim o echipă cu jucători foarte buni, antrenor foarte bun, care acasă mereu face meciuri bune.

Sunt conștient că va fi foarte greu, dar e important să rămânem în starea aceasta pozitivă cu rezultate bune în continuare.

Din păcate în atac suntem subțiri, banca e din ce în ce mai subțire. Avem puține soluții și nu îmi place. Vine play-off-ul și avem nevoie de soluții în atac dacă vrem să câștigăm", a declarat antrenorul campioanei.

Burcă a revenit pe teren alături de colegi

Înlocuit în prima repriză a jocului cu UTA, fundașul central a fost transportat la spital, iar primele investigații indicau epuizare. Totuși, stopperul a revenit la antrenamente, iar Dan Petrescu susține că toate analizele făcute de jucător au ieșit bine.

"Andrei a făcut azi primul antrenament, nu unul cu intensitatea. După antrenamentul de mâine vom vedea cum se simte. Nu se știe ce are, nu am primit ceva exact. Toate analizele sunt bune, altfel nu era pe teren la antrenament", a dezvăluit tehnicianul.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi OSK se va disputa luni, 6 martie, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Sepsi!

Comenteaza