Dan Petrescu: "Nu am semnat nimic"

Dan Petrescu: "Nu am semnat nimic"
| Foto: Foto: Profimedia Images

La conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova Dan Petrescu a lămurit situaţia viitorului său la CFR Cluj. 

În spațiul public a apărut informația conform căreia Dan Petrescu a semnat un nou contract cu CFR Cluj, valabil până în 2029.

Dan Petrescu a lămurit lucrurile şi a transmis că așteaptă finalul sezonului. Acesta nu se grăbește să semneze prelungirea contractului cu CFR Cluj deoarece rezultatele de la finalul sezonului vor fi decisive în ce priveşte viitorul său la clubul clujean.

”N-am semnat nimic, deocamdată ne concentrăm pe acest campionat, vedem ce va fi de la vară. Oricum, mai am contract până în 2024. Dacă nu iau campionatul, poate nu va mai fi mulțumit (n.red. - patronul), vedem ce va fi”, a spus Dan Petrescu.

Şi patronul Nelu Varga a negat faptul că Dan Petrescu ar fi semnat un nou contract. Totuși, patronul clubului clujean anunță că există un acord verbal și actele vor fi semnate curând.

"Am tot spus și mă repet: suntem înțeleși cu Dan Petrescu și mai este doar o formalitate semnarea actelor. Nu consider că este o problemă că el nu a semnat până acum. (...) vorba cu Dan Petrescu este vorbă, iar el o să fie antrenorul nostru până în 2029. Ne concentrăm pentru lupta la titlu și să dea Dumnezeu să ieșim din nou campioni", a spus Varga cu câteva zile înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, iar CFR Cluj se află la două puncte de Farul Constanţa, echipa de pe primul loc în Superliga. 

Comenteaza