Dan Petrescu: "Nu am avut prea mult timp să pregătim acest meci. Va fi o partidă dificilă"

Dan Petrescu: "Nu am avut prea mult timp să pregătim acest meci. Va fi o partidă dificilă"

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, marţi seara, într-o conferinţă de presă, că nu există o favorită în partida cu formaţia malteză Floriana FC, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, precizând că fiecare are şanse de a câştiga şi de a se califica mai departe.

"Problema noastră este că a trecut puţin timp de la încheierea campionatului precedent şi a fost unul extrem de greu pentru noi. Aşa că nu am avut prea mult timp să pregătim acest meci. De partea cealaltă Floriana a avut timp destul, a jucat şi câteva meciuri şi în plus nu are indisponibilităţi în lot. Pentru noi este dificil să nu putem conta pe jucători care în mod normal s-ar fi aflat în primul unsprezece, în special în atac. Aşa că va fi greu, consider că nu există o favorită în această partidă, oricare dintre echipe poate câştiga", a afirmat tehnicianul.

"Am destul de mulţi jucători accidentaţi şi suspendaţi. Ştiu că Floriana are în lot peste 10 jucători care nu sunt din Malta... sunt brazilieni, italieni, argentinieni... jucători foarte buni. Cunosc echipa pentru că am văzut destule meciuri şi consider că pentru noi va fi o partidă dificilă mâine. În poartă la noi va fi Bălgrădean, care deşi nu a jucat de mai mult timp este cel mai experimentat portar din lot. Ceilalţi doi portari sunt tineri şi nu au experienţa necesară pentru un asemenea meci", a adăugat el.

Petrescu a precizat că nu se gândeşte la Dinamo Zagreb, adversara din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. "Acum ne concentrăm pe actualul nostru adversar. Nu ne gândim la Dinamo Zagreb (n.r. - adversara din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor). Acum întâlnim o echipă câştigătoare a campionatului şi vom juca pe teren sintetic. Sincer nu înţeleg de ce se joacă acum pe teren sintetic, mai ales că lângă acest teren este unul de iarbă pe care se putea juca. Dar asta este altă discuţie", a mai spus Dan Petrescu.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, miercuri, în deplasare, formaţia malteză Floriana FC, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal (Stadion Centenary - Ta' Qali, 22:00). Meciul se va disputa într-o singură manşă, câştigătoarea urmând să întâlnească în turul 2 preliminar al competiţiei campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza