Dan Petrescu nici nu vrea să audă acum de națională: "Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni"

Dan Petrescu nici nu vrea să audă acum de națională: "Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni"
| Foto: DigiSport

Antrenorul lui CFR Cluj, care a fost liber de contract în perioada în care Marius Şumudică era pe banca feroviarilor, spune că nu are de gând să negocieze acum cu FRF, care nu şi-a amintit de el în urmă cu câteva luni.

Într-un sondaj realizat de Digi Sport, peste 11% dintre cei care au votat consideră că Dan Petrescu trebuie să fie următorul selecționer al României. Pe primele două poziții se află Cosmin Olăroiu (26,6%) și Gică Hagi (25,4%), în timp ce 20% consideră că Mirel Rădoi ar trebui să rămână.

România rămâne fără selecționer din luna noiembrie, conform unui anunț făcut de Mirel Rădoi după meciul cu Armenia, scor 1-0, iar FRF trebuie să găsească rapid un înlocuitor pentru posibilele meciuri de baraj pentru CM 2022, din luna martie.

Un nume vehiculat în trecut pentru banca echipei naționale a fost cel al lui Dan Petrescu. Între timp, antrenorul a revenit pe banca din Gruia, la CFR Cluj, și spune că nu are de gând să negocieze acum cu FRF.

Petrescu a trimis o săgeată și către Federația Română de Fotbal, spunând că nu a fost căutat pentru funcția de selecționer nici măcar atunci când era liber de contract.

"Sunt antrenor la CFR Cluj. Am semnat un contract pe trei ani. Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni. Acum sunt aici! Asta nu e problema mea! (n.r - faptul că naționala trebuie să-și găsească selecționer). Important e rezultatul, restul nu mai contează nimic. Important e că am bătut și că avem o șansă acum să ajungem la baraj", a spus Dan Petrescu, citat de as.ro, într-o preluare digisport. 

 

loading...
Comenteaza